1. CSA (INTERNATIONAL) OPTIMIST RACING CLINIC

Dana Dvořáková | 30.03.2011

The 1-st Czech Sailing Academy (INTERNATIONAL) OPTIMIST RACING CLINIC, 21. - 28. 8. 2011, Puck, Poland - první informace

Vážení příznivci lodní třídy Optimist,

The Czech Sailing Academy (NeuroCentrum Group) připravuje na závěr letošních letních prázdnin 1. ročník CSA (INTERNATIONAL) OPTIMIST RACING CLINIC pod odborným vedením špičkového polského trenéra působícího v Hong Kongu Marka Nostitz-Jackowského. Předběžný termín kliniky je od neděle 21. do neděle 28. 8. 2011. Trénink bude probíhat na Baltském moři u polského města Puck. Součástí kliniky bude mezinárodní regata. Klinika je otevřená pro všechny zájemce z řad pokročilých závodníků lodní třídy Optimist, zejména z České republiky, ale je možná i účast závodníků ze zahraničí. Klinika bude vedena v českém a/nebo anglickém jazyce, podle složení a zájmu účastníků. V případě dostatečné poptávky uspořádáme ve stejném termínu a na stejném místě také 1. ročník CSA OPTIMIST SAILING CLINIC určené pro české děti, které na lodích třídy Optimist teprve začínají plachtit.

Vyzýváme tímto všechny potenciální zájemce o účast na této tréninkové příležitosti o vyjádření předběžného zájmu e-mailem na adresu zivny@neurocentrum.cz s uvedením počtu, věku a jachtařské zkušenosti dětí a s uvedením Vašich kontaktních údajů, vč. e-mailové adresy a čísla mobilního telefonu, abychom Vám mohli sdělit bližší informace.

MUDr. Boris Živný

manažer projektu

zivny@neurocentrum.cz

The Czech Sailing Academy

http://sailingacademy.cz

Starší články z kategorie Vypsání a pozvánky

30. 4. - 1. 5. 2011, Lipno nad Vltavou CTL 111303

14. – 17. 4. 2011 PRAHA – RAŠÍNOVO NÁBŘEŽÍ

06. 05. - 08. 05. 2011, Nové Mlýny, YC Dyje Břeclav, Pavlov Laser Standard, Laser Radial, Finn, ...

Informace ke vstupenkám na OH v Londýně 2012

5. 3. 2011, Hotel Pavlov

Zobrazit všechny články


nahoru