EUROSAF slaví 25 let

Eva Skořepová | 23.03.2023

Evropská jachtařská federace byla založena v Římě v roce 1998 za účasti zástupců 23 zemí, oslavy 25. výročí se konaly ve stejném městě v březnu 2023.


V roce 2017 EUROSAF otevřela svou kancelář a generální sekretariát v Neusiedel am See v Rakousku. Dnes má 43 členů včetně Česka.

 

 

V sobotu 11. 3. se konal slavnostní galavečer při příležitosti valného shromáždění, které se v Římě v tu dobu konalo. Circolo Canottieri Aniene, který tuto událost hostil, je jedním z nejkrásnějších klubů v Itálii. Výkonný výbor EUROSAF v čele s prezidentem Josepem M. Pla (Andora) a dvěma čestnými prezidenty Olegem Ilyinem (Rusko) a Györgym Wossalou (Maďarsko) přivítal prezident italské jachtařské federace Francesco Ettorre. Poblahopřát jim přišli delegáti a hosté z 26 národních jachtařských federací, od Portugalska po Turecko a od Švédska po Kypr, a také viceprezidenti World Sailing Özlem Akdurak a Tomasz Chamera.

 

 

Ohlédnutí za uplynulými 25 lety bylo korunováno novým obrazovým videem Evropské federace jachtingu, ve kterém se evropští lídři podívali i do budoucnosti.

 

Více o aktivitách EUROSAF na www.eurosaf.org

 

Foto EUROSAF/FIV, Gianluca Di Fazio

Starší články z kategorie Zprávy odborných komisí a HZS

Vážení rozhodčí a pořadatelé závodů,   v sekci Dokument...

Jednání Komise rozhodčích se uskutečnilo v neděli 5.3.2023 v Třemošnici.

Zveme vás na pořádané školení nových a přeškolení končících licencí členů Hladinové záchranné ...

Trenérsko-metodická komise ČSJ oznamuje, že školení pro trenéry III. tř., které se mělo konat ...

Jachtařské přednášky v roce 2023 proběhly v termínu od 17. ledna do 14. února. Celkově je shlé...

Zobrazit všechny články


nahoru