FB skupina Jachtařský Klub

Eva Skořepová | 05.11.2020

Zajímá vás závodní jachting? Napadlo vás někdy, jak důležité jsou pro úspěch v závodech teoretické znalosti?


Zkuste si představit jachting jako šachy. Naučit se správně táhnout všemi figurkami (zvládnout manévry a naučit se jezdit v různých podmínkách) je základ pro to, abyste mohli vůbec začít hrát (závodit). Pro vítězství je ale potřeba znát teorii a pravidla, umět předvídat chování soupeřů a přemýšlet o několik tahů dopředu.
 

 

 


Pokud se chcete z oblasti teorie dozvědět více, chcete se ptát, diskutovat, nebo jen vstřebávat zajímavé informace, tak vás bude zajímat FB skupina Jachtařský Klub, která se teorii závodního jachtingu věnuje.


Skupina je určena jachtařům, kteří chtějí vstoupit do světa závodního jachtingu, nebo do něj již vstoupili a chtějí se v závodění zlepšit.
 
Členy skupiny jsou jak začátečníci, tak i velmi zkušení závodníci, držitelé medailí z Mistrovství světa i Evropy v různých lodních třídách, účastníci Olympijských her i sóloví mořeplavci. Jsou zde i špičkoví trenéři a mezinárodní rozhodčí. Díky tomu se můžete ptát a získávat odpovědi a podporu z mnoha různých oborů.

 

Skupinu moderuje úspěšný jachtař Lukáš Neumann, držitel více než 30 titulů Mistr republiky v jachtingu v různých lodních třídách a kategoriích včetně olympijských tříd, windsurfingu, námořního jachtingu nebo team racingu.

 

 

 

 

Pokud chcete posouvat své jachtařské znalosti i přes zimu, tak se připojte ke skupině Jachtařský Klub, diskutujte a nebojte se ptát na věci, které vás zajímají. Díky skupině se můžete stát lepšími jachtaři a lepšími závodníky.
 
https://www.facebook.com/groups/jachtarskyklub

 

Starší články z kategorie Vypsání a pozvánky

Srdečně Vás zveme na on-line seminář pana Mariana Jelínka známého především pro jeho velmi úsp...

Od neděle 18. 10. 2020 probíhá online formou (Bluejeans meeting a přenosy na youtube.com) trad...

Již 24. ročník České námořní rallye, která je mistrovstvím ČR v námořním jachtingu one-desing,...

Po následující tři víkendy se uskuteční v Praze na Vltavě jachtařské závody. Registrace závodn...

S ohledem na aktuální situaci související s výskytem koronaviru COVID-19 se letošní ročník vel...

Zobrazit všechny články


nahoru