Hodnocení aktivity členů HZS ČSJ na webu ČSJ

Dana Dvořáková | 17.06.2016

HZS ČSJ sděluje, že byl na webu ČSJ spuštěn systém sledování a vyhodnocování aktivity všech záchranářů z řad HZS ČSJ. Tento systém je plně v souladu s platným Soutěžním řádem a přispívá k plnění jeho ustanovení

K systému byly vydány 2 pracovní směrnice, ve kterých je uvedeno vše potřebné. Každý ředitel závodu je odpovědný za to, že do systému budou vložena jména členů HZS ČSJ, kteří byli zařazeni do záchranného týmu závodu.

Přesný postup, jak se záznam provádí obdrželi Krajští náčelníci HZS ČSJ, kteří také budou záznamy ve svých krajích schvalovat. Je důležité, aby se systém dostal do všech klubů, kde se pořádají závody a kde působí HZS ČSJ, což je povinností právě Krajských náčelníků. Sezona je už v proudu a tak je možné pro tento rok vkládat záznamy i zpětně. Systém bude postupně dolaďován tak, aby ke konci roku dal hodnověrný obrázek o aktivitě jednotlivých záchranářů. V systému není žádná bonifikace např. pro vedoucího ZS závodu a podobně, eviduje se pouze jméno a počet dní služby.

Vyzýváme členy HZS ČSJ, aby ve vlastním zájmu dbali na to, aby byly do systému vloženy jejich odsloužené dny. Krajským náčelníkům připomínáme, aby se urychleně přihlásili u R. Vašíka k přidělení schvalovacích práv, a aby co nejdříve informovali kluby ve svém kraji. V případě nejasností prosíme volejte R. Vašíka, nebo K. Švece.

Karel Švec, náčelník HZS ČSJ

Starší články z kategorie Zprávy odborných komisí a HZS

Po skončení ME FEVA zůstala v Černé v Pošumaví jedna vysílačka. Vysílačka je uložena u Karla Šv...

Tato informace se týká pouze nových členů HZS ČSJ !!!

Se smutkem se loučíme s dlouholetým členem TJ LODNÍ SPORTY BRNO panem Milošem Alexou.

V přiloženém zápisu z jednání KM ze dne 24.4.2016 najdete pravidla pro čerpání jednotlivých přísp...

Užitečné soubory k programu RaceControl naleznete na odkazu níže

Zobrazit všechny články


nahoru