Jachtař roku 2012

Dana Dvořáková | 29.11.2012

Výzva k podání návrhů na nominace do ankety "Jachtař roku 2012"

Výkonny výbor ČSJ schválil následujících pět kategorií pro anketu „Jachtař roku 2012“: muž, žena, junior, juniorka a absolutní vítěz. Vítězem v kategoriích muž, žena, junior, juniorka se stane závodník/posádka, který/á získá největší počet bodů v dané kategorii.

Počet nominovaných v kategoriích muž, žena, junior, juniorka je pět. V kategoriích junior a juniorka mohou být nominováni ti, kteří dovrší v daném kalendářním roce nejvýše 21 let. Pouze u dvouposádkových lodí může být nominována celá posádka.

Hlasovat se bude samostatně i pro kategorii absolutní vítěz. V této kategorii je možné vybírat ze všech nominovaných v kategoriích muž, žena, junior, juniorka.

Návrhy nominací mohou zasílat sdružené subjekty ČSJ i jednotlivci. Uzávěrka podávaní nominací včetně zdůvodnění (výsledků nominovaného) je 12. 12. 2012. VV rozhodne na svém prosincovém zasedání o konečném seznamu pěti nominovaných osobností v kategoriích muž, žena, junior, juniorka . Nominace následně bude zveřejněna na stránkách ČSJ. Hlasování proběhne na Konferenci ČSJ, která se koná 26. ledna 2013. Vyhlášena budou první tři místa v jednotlivých kategoriích a absolutní vítěz.
Návrhy nominací zasílejte emailem na jachting(at)cstv.cz nebo písemně na adresu sekretariátu ČSJ.

Starší články z kategorie Výkonný výbor ČSJ

Středa 21. listopadu 2012, YC CERE

Výkonný výbor ČSJ oznamuje, že Konference ČSJ se bude konat v sobotu 26. ledna 2013 od 10:00 v Au...

Čtvrtek 18. října 2012, YC CERE

Výkonný výbor ČSJ vyhlašuje výběrové řízení na pořadatele MČR v námořním jachtingu pro rok 2013...

Čtvrtek 20. září 2012, YC CERE

Zobrazit všechny články


nahoru