JACHTAŘINKA 2020

Dana Dvořáková | 07.07.2020

Další ročník letního jachtařského celotýdenního soustředění pro začínající i pokročilé jachtaře je organizován v prostorách Jachetního klubu v Kroměříži v termínu 03.08. - 09.08.2020.


 

 

Akce je zaměřena na výuku jachtingu zábavnou formou na takzvaném „Bagráku“ v Kroměříži, v přátelském a komorním prostředí jachetního klubu. O mladé jachtaře se bude starat zkušený tým trenérů, věnující se výcviku dětí již několik let, včetně odborného personálu mající na starost aktivity mimo vodu.
Začínající jachtaři se naučí ovládat malou plachetnici třídy Optimist, budou seznámeni se základními pravidly pro plavbu na vodě, vlajkovým kódem, vodáckými uzly a s dalšími dovednostmi („proč Q jede“, „proč sledujeme vítr a co jsou mraky“ ...atp.).


Pokročilí jachtaři stráví více času na vodě na odděleném tréninku, budou pilovat techniku jízdy, obraty a pohyb v lodi, ale také taktiku při závodě, starty a další.
Malý závod na závěr prověří nabyté vědomosti a zdatnost jachtařů, tím děti získají zkušenosti do dalších větších závodů.


Volnočasové aktivity zahrnují další sportovní a herní činnosti (např. tenis, basketbal, vybíjená, překážkový běh, vědomostní testy a hádanky, nauku o přírodě v okolí atp.).

 

Bližší informace a potřebné dokumenty k přihlášení dítěte naleznete v příloze.

 

 

Starší články z kategorie Vypsání a pozvánky

YC Razová ve spolupráci s obcí Leskovec nad Moravicí a mikroregionem Slezská Harta Vás zve na ...

27.–28. 6. pořádá TJ Prazdroj Plzeň, JO na Hracholuskách první ze své série letních závodů – C...

20.-21. 6. 2020, Brněnská přehrada - TJ Rapid Brno. V lodních tříd Rac a Bic - CTL 202124...

20. -  21. 6. 2020, Orlická přehradní zdrž, prostor Velký Vír-Radava. Organizační středisko zá...

13.06 – 14.06. 2020, Nechranická přehrada, Vikletice – loděnice YCN. V lodních třídách Rac, Bi...

Zobrazit všechny články


nahoru