Mistrovství ČR v Team Racingu 2006 - vypsaní

Dana Dvořáková | 15.09.2006

Vážení závodníci, jako již každý rok, YC CERE pořádá první víkend v listopadu Velkou cenu Prahy, která je letos mimořádně i Mezinárodním mistrovstvím ČR.

Vážení závodníci, jako již každý rok, YC CERE pořádá první víkend v listopadu Velkou cenu Prahy, která je letos mimořádně i Mezinárodním mistrovstvím ČR.
Dovolil bych si vás upozornit, že pokud se přihlásíte a zaplatíte startovné do 17.října obdrží slevu 1000kč na startovném, takže zaplatíte pouze 2000kc za tým, tj. 333kč na osobu!!! a to ještě je možné mít další slevu na mládež a na členy SCM (můžete se dostat až na 33kč na osobu!).


Prosíme vás, aby jste se přihlásili co nejdříve, nebo alespoň projevili svůj zájem co nejdříve emailem. Čím dříve budeme vědět přibližný počet týmů, tím lépe můžeme vše zajistit!

Důležité: vyhřátá hospoda bude tentokrát fungovat již od rána!!!

Pokud bude dostatečný počet týmů, bude zajištěno 10 lodí 420, tak aby mohlo střídání probíhat jako loni, tj. dvě trojice lodí závodí, jedna trojice střídá a jedna loď je připravena jako rezervní. Tento formát umožňuje minimální prostoje během závodění a hned po dokončení jedné rozjížďky může startovat druhá.

Také složení rozhodčích a upírů by mělo být na patřičné úrovní. Hlavním rozhodčím bude Marek Pavlovský a šéfa upírů bude dělat Honza Blahoňovský. Předpokládá se full-empiring, tj. v každé rozjížďce tři čluny s upírama.

V neposlední řadě také chystáme víkend před závodem přípravné soustředění pro všechny zájemce, takže se nebojte, že by jste na to poprvé sedli rovnou na MČR. Soustředění bude hrazeno z peněz Asociace Match a Team Racingu, takže bude pro všechny zdarma, věnovat se vám bude Marek Pavlovský a Jakub Kozelský. V programu bude fleet, dva na dva a tři na tři, v neděli se předpokládá malý závod.

Nemáte tým? Nevadí napište nám, nebo využijte fórum na adrese http://www.cere.cz/forum.php.

Dotazy a váš předběžný zájem posílejte na kozelsky@cere.cz .

Pro tým, který bude sestaven z minimálně 4 členů YC CERE nebo SCM a ponese název SCM nebo YC CERE, nebude platit žádné startovné!!!

V příloze naleznete vypsaní závodu.

Přílohy ke stažení

  nor_grand_prix_prague-....doc (111K)

Starší články z kategorie Vypsání a pozvánky

The new dates of the regatta are 17 to 22 December 2006

Mistrovství ČR v lodní třídě 420, Nové Mlýny (Pavlov) 14.9. – 17.9.2006 Mistrovství ČR v l...

19th-26th January 2007.

03.01.2007 - 08.01.2007, Limassol, Cyprus.

Vypsání závodu CTL 061618, který se pojede 24.8.-27.8. 2006

Zobrazit všechny články


nahoru