Pavel Schwarz ve finálové osmičce akce Díky trenére

Eva Skořepová | 15.11.2020

Předseda Českého Yacht Klubu a hlavní trenér Optimistů tohoto pražského klubu postoupil do finále akce Díky trenére.


 

 
Finálovou osmičku sportovně-společenské akce Díky, trenére tvoří pět trenérek a tři trenéři. Kdo se stane Trenérem mládeže roku 2020 se rozhodne snad hned po ukončení tohoto pro sport nepřejícího roku. Mezitím jsou po republice vyvěšeny billboardy s trenéry TOP 16 v jejich městech, jako poděkování za jejich záslužnou práci.

 


V základní nominaci bylo přes 300 trenérů z různých sportovních odvětví. Následoval výběr 32 kandidátů a poté vznikla semifinálová TOP 16. Za šestnáctkou nejlepších vyrazil štáb Díky, trenére, bylo absolvováno mnoho cest a zajímavých návštěv s mořem zážitků. Štáb v čele s Davidem Nejedlým se s každým trenérem v průběhu třech měsíců seznámil, pogratuloval za postup mezi Top 16 vybraných trenérů mládeže z celé republiky a zúčastnil se tréninku s dětmi.
 
Na základě získaných poznatků vybíral štáb spolu se sportovními odborníky finálovou osmičku. Letos to bylo opravdu těžké rozhodování. Kvalita celé TOP 16 byla opravdu vysoká. S výběrem pomohla i finálová porota, ve které zasedl například Marian Jelínek, Natalie Hejková a jako již tradičně i úřadující vítěz, kterým je stále David Vinš, trenér hokejistů z Vimperka.

 

 

Složení TOP 8


Kdy a kde se finále odehraje?


Původní termín 8. listopadu vzhledem k různým omezením padá a finále je zatím přesunuto na sobotu 16. ledna. Odehraje se v Aréně Sparta na Podvinném mlýně v Praze.

 

 

Akce billboardy


Letošní podzim je pro sportovce náročný, stejně tak pro trenéry mládeže, kteří přišli leckdy o náplň svého života. Proto jim organizátoři vytvořili billboardy, aby lidé v jejich okolí věděli, že jsou v jejich okolí hrdinové, kteří si zaslouží být vidět a slyšet veřejně: Díky, trenére.
 

 
 
 

Více na www.dikytrenere.cz

 

Starší články z kategorie Zprávy odborných komisí a HZS

World Sailing (mezinárodní jachtařská federace) má nového prezidenta. Ve druhém kole voleb byl...

Projekt Jachtařské akademie doplnil další modul. Vedle vzdělávání jachtařské veřejnosti, závod...

V rámci soustředění třídy RS Feva proběhl od 19. do 21. července závěrečný seminář rekvalifika...

Státní plavební správa zpřístupnila pro širokou veřejnost mobilní aplikaci s názvem LAVDIS mob...

Top 16 trenérů mládeže je na světě: Jsou mezi nimi trenéři hokeje, mažoretek a také jachtingu!...

Zobrazit všechny články


nahoru