Setkání zástupců Komise klubů a krajů ČR

Eva Skořepová | 17.01.2017

Pracovní setkání zástupců Komise klubů a krajů ČR aneb výměna zkušeností a příkladů (dobré) praxe v krajích a klubech sdružených v ČSJ.

O víkendu 13.-15. 1. 2017 proběhlo ve sportovně-relaxačním centru Třemošnice pracovní setkání zástupců Komise klubů a krajů ČR. Akce se zúčastnili zástupci všech krajů kromě Ústeckého a Libereckého.

Setkání bylo zaměřeno zejména na předání informací o aktuálních situaci a problémech v jednotlivých krajích a sdružených klubech. Zástupci klubů získali informace o legislativě (aktuální legislativa v oblasti sportu a související dokumenty) a ekonomice (aktuální možnosti financování sportovních subjektů, zdroje k využití).

Velký blok pracovního jednání byl věnován konkrétní problematice spojené se sportovní činností v klubech – výchově a vzdělávání dětí a mládeže, trenérů, rozhodčích, organizace tréninků, závodů a další činnosti sportovních klubů.

Samostatně se pak jednalo o velkém projektu ČSJ na letošní rok a to o účasti jachtařů na Hrách VIII. letní olympiády dětí a mládeže 2017 v Brně.

Hostem setkání byl Petr Novotný, předseda Asociace lodního průmyslu, který účastníkům představil zejména možnou spolupráci v rámci naplňování Memoranda o spolupráci ALP a ČSJ. Dalším hostem byla PR manažerka ČSJ Eva Skořepová, která představila práci PR v předchozím období a také plány na rok 2017.

Z bohaté diskuse nad projednávanou problematikou pak vzešlo několik témat, kterým je potřeba se dále věnovat a se kterými budou seznámeni členové VV ČSJ na nejbližším jednání. Vzhledem k potřebnosti a přínosu pro všechny zúčastněné bylo dohodnuto, že toto setkání proběhne příští rok a to v termínu 12.–14. 1. 2018 na stejném místě, tedy SRC Třemošnice v Pardubickém kraji.

Kateřina Fantová

Starší články z kategorie Zprávy odborných komisí a HZS

Školení rozhodčích KSJ 21 se uskuteční v sobotu 18. 2. 2017 v Brně, v klubovně LS Brno, ul. Rakov...

ROČENKA 2016 - databáze výsledků - U Z A V Ř E N A

V příloze naleznete CTL pro rok 2017.

V sobotu 3. 12. 2016 se konala schůzka krajských náčelníků HZS ČSJ v Praze v ČYKu

v sobotu 3. 12. 2016 zasedala od 15 hodin v Praze na ČYKu komise rozhodčích ČSJ

Zobrazit všechny články


nahoru