Školení pro pořadatele závodu - co nového nás čeká?

Marek Pavlovský | 20.05.2021

Vážení pořadatelé závodů, bez vás žádné závody neuspořádáme. Protože je letošní rok plný změn, prosím vás, abyste si našli čas na školení. Proběhlo online v úterý 25. 5., trvá cca 60 minut. Ti, kteří v tomto termínu neměli čas, jej mohou shlédnout offline.


 

 

Osnova školení

  1. Co jsou to pravidla? (Národní předpisy, Vypsání závodu vs. Soutěžní řád; výjimka pro závody kajutovek; odpovědnosti pořadatele vs. ČSJ; vzorové vypsání pro MČR) (Marek)
  2. Před sezónou z pohledu klubu závodníka: Elektronické zdravotní prohlídky; zadává matrikář klubu závodníka; věříme, že to bude to úleva pro pořadatele (Dominik)
  3. Příprava závodu z pohledu ZK: jmenování ZK, vypracování VZ,  založení Noticeboardu závodu, zadání startovného, termínu pro přihlášení (+ velikost trička, další poznámka) (Richard nebo Pavel M.)
  4. Z pohledu závodníka (a trenéra): přihlašování přes web, platební brána (dtto)
  5. Z pohledu pořadatelského klubu: zadání čísla účtu pro příjem startovného z platební brány, tok financí, zúčtování a doklady (Radim)
  6. Před závodem (příprava registrace): Export dat přihlášených lodí z webu + přes Race Control + tisková sestava Race Control; změny v Race Controlu (Martin S.)
  7. Přijetí pravidel; Potřebujeme podpisy na přihláškách? (Marek)
  8. Osoba mladší 18 let a odpovědná osoba; při přihlašování přes web políčko „odpovědní osoba“; podpis odpovědné osoby nutno zadefinovat ve Vypsání závodu – na rozhodnutí pořadatele (dtto)
  9. Aktuální situace ohledně Covid opatření: zajištění plnění povinných opatření aneb testování pro start závodu (Katka F + Radim)

 

 

 

Kluby v článku

Starší články z kategorie Zprávy odborných komisí a HZS

Pro závodníky i pořadatele závodů je na letošní sezonu připraveno hned několik novinek, které ...

Český svaz jachtingu díky dotacím z MŠMT již podruhé dodal závodní lodě a surfové plováky repr...

Organizátoři 51. Libštátu se rozhodli zpřístupnit videa z celé akce. Kromě všech příspěvků, kt...

Jednání komise rozhodčích proběhlo v neděli 7.3.2021 online. 

V sobotu 6. 3. 2021 proběhl jarní seminář rozhodčích, jako náhrada za tradiční seminář národní...

Zobrazit všechny články


nahoru