Výstava FOR BOAT

Eva Skořepová | 12.03.2018

Od 9. do 11. března se na výstavišti v pražských Letňanech opět uskutečnila specializovaná výstava lodí FOR BOAT. Český jachting se prezentoval v hale 6. Na velkém stánku bylo vystaveno 11 plachetnic různých tříd.


 

Na bazénu o rozměrech 22 x 7 metrů se děti vozily na dvou Optimistech, RS Teře, na BICu Techno 293 a na paddleboardech. Na stánku Českého svazu jachtingu se představily Optimist, RS Feva, 29er, 420, Flying Dutchman, RS Aero, RS 500, RS 700, RS Quest a katamaran RS Cat 14. Stejně jako vloni nechyběl trenažér a na něm RS Tera. Výstava byla podle mnohých vystavovatelů i návštěvníků velmi úspěšná, zejména v sobotu bylo na stáncích velmi rušno. Na projížďky na plachetnicích děti stály frontu, jejich rodiče se často zajímali, kde se dá s jachtingem v česku začít. O dospělé lodní třídy projevovali zájem mnozí bývalí jachtaři i noví nadšenci.

 

 

Chtěla bych poděkovat všem, kdo se na úspěšné prezentaci českého jachtingu podíleli, a to zejména Janu Myslíkovi, Janu Kotizovi, Václavu Brabcovi, Miroslavu Pichovi, Danu Vítovcovi, Patriku Hrdinovi, Janu Pourovi, Sylvě Mrázové, Simoně Večeřové, Pavlu Schwarzovi, Martinu Houskovi, Milanu Hájkovi, Petře Bartozelové, Barboře Pourové, Martinu Vlachovi, Ondřeji Suchomelovi, Romanu Teplému, Karlu Šamšulovi, Honzovi Krausovi a všem dalším, kteří byli po dobu výstavy na stánku nebo pomáhali s jeho přípravou.

Eva Skořepová

 

 

Starší články z kategorie Vypsání a pozvánky

29.03.- 01.04.2018, Medulin / Istra / Chorvatsko

27. – 29. 4. 2018, Czech Sailing Centre Nechranice, Vikletice 48, 438 01 Chbany

Anketa o nejlepší sportovce Prahy 4 za rok 2017 vstoupila do druhého kola.

Od 9. do 11. března se na výstavišti v pražských Letňanech opět uskuteční specializovaná výsta...

Zatím se uskutečnilo devět přednášek, které navštívilo celkem 165 platících účastníků z řad ja...

Zobrazit všechny články


nahoru