Výstava LODĚ & KARAVANY 2008

Dana Dvořáková | 06.03.2008

Ve dnech 13.–16. března se bude v pražském výstavním areálu PVA Letňany konat již desátý ročník výstavy LODĚ & KARAVANY.

Výstava byla letos prodloužena o jeden den, takže začíná již ve čtvrtek 13. března! Návštěvníci se mohou těšit na širokou nabídku motorových člunů, plachetnic, obytných automobilů a přívěsů, vodáckých a potápěčských potřeb i lodního a karavanového příslušenství. Na kryté ploše více než 14 000 m2 se bude prezentovat přes 130 vystavovatelů z domova i ze zahraničí.

Bohatý doprovodný program nabídne odborné besedy, přednášky, soutěže, ankety a mnoho dalšího. Mezi hosty bude také David Křížek, který vloni na podzim v rámci závodu Transat 6.50 překonal Atlantik a skončil na vynikajícím 3. místě. Návštěvníci si budou moci poslechnout jeho poutavé vyprávění doprovázené strhujícím filmem z oceánských plaveb. V rámci doprovodného programu se bude konat také dražba skládacího kola Dahon Mu XXV, jejíž výtěžek bude věnován české asociaci paralympijské lodní třídy 2.4mR.

V rámci výstavy bude probíhat také soutěž pro návštěvníky, v níž bude možné vyhrát nafukovací člun s motorem v hodnotě 59 900 Kč od společnosti Yamaha Motor Czech, týdenní pronájem jachty v hodnotě 40 000 Kč od společnosti Bemex Boot nebo týdenní pronájem karavanu v hodnotě 25 000 Kč od společnosti Blue Rent.

Největším exponátem bude motorová jachta vyrobená ve Spojených státech amerických – Regal 4060 – v ceně více než deset milionů korun. K vidění budou dále motorové jachty Elan, Bavaria, Sealine, Cranchi a další. Představí se také plachetnice Bavaria či Delphia. Mezi karavany jistě vzbudí pozornost luxusní obytné vozy značek Bürstner, Concorde, Dethleffs, Hymer, Knaus, Pilote či Rapido, které stojí až čtyři miliony korun. Výstava bude otevřená ve čtvrtek, v pátek a v sobotu od 10 do 18 hodin, v neděli od 10 do 16 hodin. Více informací o výstavě je k dispozici na www.lode-karavany.cz.

Eva Skořepová

YACHT, s.r.o.

Přílohy ke stažení

  burstner-aviano.jpg (257K)

Starší články z kategorie Vypsání a pozvánky

V sobotu 8. 3. 2008, v Pavlově "U Zatloukalů"

Opatija, Croatia, 22. -24. 02. 2008. SAILING CLUB “OPATIJA"

Jachtařské plesání spojené s vyhlášením nejlepšího jachtaře Jihomoravského kraje za rok 2007. Cen...

IV PHARO REGATTA XIV BARCELONA OLYMPIC SAILING WEEK TROFEU INTERNACIONAL CIUTAT DE BARCELONA

Dolní Lomná. Termín: 21.2. (čtvrtek) - 24.2. (neděle) 2008

Zobrazit všechny články


nahoru