www.zacnisjachtingem.cz v novém

Eva Skořepová | 06.05.2022

Projekt Začni s jachtingem jsme začali připravovat v loňském roce. V září byla stránka www.zacnisjachtingem.cz poprvé spuštěna. Nyní dostala nový kabát a vypadá tak, jak jsme si od začátku představovali. Všechny aktivní kluby v ní tak získaly cenného pomocníka pro nábor nových dětí!


Co je cílem projektu Začni s jachtingem

 

  • Přilákat k jachtingu (do klubů) další zájemce zejména děti. Stránka by měla oslovit především jejich rodiče, kteří pro ně vybírají kroužek/sport.

 

Pokud jste v seznamu svůj klub nenašli a máte zájem o nové děti, obraťte se na PR manažerku Evu Skořepovou, ráda vás na seznam přidá!
Kontakt: skorepova@sailing.cz
Tel.: +420 602 124 289

 

 

  • Stránka je napojena na www.sailing.cz a obsahuje informace o klubech a lodních třídách, včetně jasných kontaktů a postupů pro nové zájemce o jachting. Je napojena na interaktivní mapu vodních ploch a klubů se snadnou cestou na kontakty, kam se obrátit.

 

  • Je zde také jednoduše vysvětleno, proč by děti měly jachting dělat. Nechybí informace o windsurfingu a kitesurfingu.

 

 

Aktuality


Kluby mohou své aktivity inzerovat také v Aktualitách. Pokud pořádáte akce pro děti – nábory, dny otevřených dveří, letní či příměstské tábory a podobně, pošlete Evě Skořepové informace, do Aktualit bude vaše akce zařazena.

 

 

Stránku www.zacnisjachtingem.cz stejně jako jednotlivé akce promujeme na internetu i na sociálních sítích. První zájemci se díky tomuto projektu do některých klubů již přihlásili. Tak neváhejte a využijte naplno tuto možnost!

 

Zároveň bychom chtěli všechny kluby i asociace lodních tříd požádat, aby odkaz na stránku www.zacnisjachtingem.cz přidaly na své webové stránky a používali jej i ve svých příspěvcích na sociálních sítích. Zvýší se tak zájem o stránku a dostane se k více novým zájemcům o jachting. Děkujeme.

 

Starší články z kategorie Vypsání a pozvánky

Další ročník letního jachtařského celotýdenního soustředění pro začínající i pokročilé jachtař...

Zveme všech...

Vyhlášení ankety Jachtař roku 2021 odvysílala Česká televize na programu ČTsport v premiéře v ...

Rádi bychom pozvali nové posádky třídy 29er i případné budoucí zájemce o tuto moderní akční tř...

Zveme vás na pořádané školení nových a přeškolení končících členů Hladinové záchranné služby n...

Zobrazit všechny články


nahoru